Odškodnina v primeru prometne nesreče

Potrebujete pravno pomoč v zvezi z odškodnino v prometni nesreči? Kontaktirajte nas.

Ste se poškodovali v prometni nesreči?

  • Ali ste bili po tuji krivdi poškodovani v prometni nesreči?
  • Ali ste bili kot sopotnik poškodovani v prometni nesreči?
  • Ali ste bili pešec ali kolesar poškodovani v prometni nesreči?
  • Ali ste povzročili prometno nesrečo in ste bili pri tem poškodovani?
  • Ali je neznano vozilo povzročilo prometno nesrečo in ste bili pri tem poškodovani?
  • Ali je voznik iz tujine povzročil prometno nesrečo in ste bili pri tem poškodovani?

V vseh navedenih primerih ste upravičeni do pravične in primerne denarne odškodnine, ki vam bo nadomestila premoženjsko in nepremoženjsko škodo nastalo kot posledica prometne nesreče.

Odškodnina Vam pripada v najrazličnejših primerih prometnih nesreč. Do odškodnine ste upravičeni, če ste bili poškodovani v prometni nesreči, ki je nastala po tuji krivdi, če ste bili poškodovani v prometni nesreči kot sopotnik, pešec ali kolesar, če je povzročilo prometno nesrečo neznano vozilo ali pa voznik iz tujine. Poleg tega pa ste upravičeni do denarne odškodnine tudi v primeru, če ste se poškodovali v prometni nesreči, ki ste jo povzročili sami (AO-PLUS zavarovanje).

V primerih, ko vam pripada odškodnina, pa je ta lahko precej različna. Odškodnina je odvisna tako od obsežnosti poškodb, kot tudi od Vašega ravnanja takoj po nesreči. Zato je pomembno, da nas za primer odškodnine kontaktirate v najkrajšem možnem času ter nam obrazložite nastalo situacijo, mi pa vam bomo brezplačno svetovali, kako ravnati po prometni nesreči, da bi bila odškodnina za vaše poškodbe čimbolj primerna in pravična.

Izpeljava odškodninskega postopka je za stranko v primeru podpisa poravnave pri uveljavljanju odškodnine iz avtomobilskega zavarovanja zaradi prometne nesreče brez stroškov za stranko. Odškodnina se po podpisu poravnave v celoti, neposredno nakaže na oškodovančev račun.

Oznake: prometna nesreča, prometna nesreča odškodnina, odškodnina iz naslova prometne nesreče, odškodnina pri prometni nesreči, odškodnina za prometno nezgodo, odškodnine za prometne nesreče, odškodnina v prometni nesreči brez provizije