Cenik odvetniških storitev

Na podlagi dogovora s stranko je možno skleniti pisni dogovor o višini odvetniške nagrade za opravljanje pravnih storitev, kjer se lahko določi tudi fiksni ali variabilni (v odstotkih) znesek za opravljeno storitev.

Vas zanima cenik odvetniških storitev oz. odvetniška tarifa? Kontaktirajte nas.

Odvetniška tarifa

Vrednost svetovanja oziroma zastopanja zaračunavamo praviloma v skladu z veljavno Odvetniško tarifo (Uradni list RS, št. 2/2015, z dne 9.1.2015).

Pavšal

Odvetniška pisarna Nanut, Nanut Matjaž - odvetnik sodeluje z več pravnimi osebami, predvsem d.o.o.-ji, ki jim pomaga pri urejanju internih aktov in pravilnikov, sestavljanju pogodb in za njih pripravlja pravna mnenja. Tovrstna razmerja so primerna tako za manjše gospodarske subjekte, ki nimajo zaposlenih svojih pravnikov, kot za večje gospodarske družbe, ki občasno potrebujejo tudi zastopanje pred sodišči oziroma ozko specializirane pravne oziroma odvetniške storitve.

Z naročniki s sklene pogodba, s katero se zavežemo, da bomo v dogovorjenem obsegu in dogovorjenih pravnih področjih ažurno pravno svetovali, v zameno pa podjetje vsak mesec plača enak, vnaprej dogovorjen, znesek.

Praksa tovrstnega poslovanja je pokazala da, ker so naročniki vnaprej seznanjeni z odvetniškimi stroški, naročajo več pravnih mnenj, s tem pa se nemalokrat izognejo spornim primerom s katerimi se lahko, zaradi nepoznavanja ali premajhnega poznavanja prava, srečajo pri svojem poslovanju.

Oznake: cenik odvetniških storitev, cene odvetniških storitev, cene odvetniskih storitev zastopanja, cenik odvetniške storitve, odvetnik cenik, cena odvetniških storitev, odvetniška tarifa, cenik pravnih storitev, cena odvetniškega svetovanja, cena svetovanja odvetnika, odvetniška tarifa